HUNDERVERK erbjuder:

 

 

Problemlösning, beteende-träning, utbildning

 

Jag arbetar med inlärning, beteende-träning, utveckling och kommunikation för alla typer av hundar och deras ägare.

 

Har du ett problem - så har jag lösningen!

 

HUNDERVERK - Guiden till ett positivt hundägande

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

 

HUNDERVERK erbjuder också:

 

Vårdhund/Djurassisterad Terapi (intervention) och Aktivitet 

Det innebär tjänster, föreläsningar och utveckling av arbete med vårdhund. Jag är vårdhundförare och arbetar praktiskt med hund inom olika verksamheter i Gävleborg (äldreomsorg, socialpsykiatri).

Har ni ett behov - så ger jag er hunden som resurs och motivator!

HUNDERVERK - Guiden till ett framgångsrikt arbete med vårdhund

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vem är Maria?

Jag är en 55-årig kvinna, som hela livet jobbat med människor och utbildning, mänskliga möten samt kommunikation i olika former. Alla yrken har varit fantastiskt roliga och har lärt mig massor om mig själv, andra människor och vikten av att vi lär oss hantera våra olikheter och förmågan att kommunicera i både med-och motgång. Jag har också arbetat med människor som är funktionshindrade och /eller sjuka och tror på det medmänskliga mötet. Respekt och ödmjukhet är ledord för mig.

Samma sak gäller hundar. Jag har i över 25 års tid tränat och tävlat aktivt med egna och ibland andras hundar. Jag har också utbildat andra hundägare i alltifrån vardagslydnad till tävling och även utbildat tjänstehundar till försvaret. 

Jag har också utbildat samt arbetat med specialsökhund/sprängmedel.

Jag är utbildad SBK instruktör. På senare år har jag lagt mycket tid på att hjälpa nyblivna hundägare få verktyg och metoder för att få en sund och trevlig hund att glädjas med i många år.

Vårdhundsförare med flerårig praktisk erfarenhet av arbete med vårdhund inom olika verksamheter.

Jag är utbildad : Behandlingspedagog, med inriktning KBT och neuropsykiatri. Där arbetar jag med riktade behandlingsinsatser med hund t.ex. med alliansbyggande, ångestreducering, socialt samspel.